18 травня 2023 р.

Вишиванка об'єднує Україну (До дня вишиванки 2023)


 Щиро вітаємо вас з Днем вишиванки - символом нашої національної культури та єдності українського народу. Це дуже важливий день для всіх нас, коли ми згуртовуємось разом, відчуваючи спільну ідентичність та любов до нашої Батьківщини. Вишиту сорочку, вишитий рушник передають з роду в рід та бережуть як безцінну реліквію. Нехай це свято зітре кордони й об'єднає українців по всьому світу. У важкі часи вишиванка є символом свободи та мужності, символ нескореності на шляху до Перемоги, незламності духу та стійкості. Сьогодні усі жителі нашої громади  можуть долучитися до урочистого дня, одягнувши  вишиті сорочки та вийти в них на роботу, навчання чи просто на прогулянку. Тим самим продовжити  споконвічні народні традиції  носіння етнічного вишитого українського одягу! Шануймо історію України, зберігаймо її духовні цінності!

            Сьогодні вишиванка України скроплена кровʼю, потом та сльозами її дітей. Крок за кроком, як хрестик за хрестиком ми виборюємо свою незалежність. Ворогу нас не здолати, бо ми непереможні. Мирного неба нам усім! Пам’ятаємо, Перемога дуже близько, тому готуємо свої вишиванки заздалегідь ! Слава Україні ! Героям слава!  

В цей день  бібліотекарі нашої громади доєдналися до свята і прийшли на роботу у вишиванках. Працівники бібліотек підготували чудову виставку вишиваних робіт «Вишиванка об'єднує Україну». У Будинку культури відбувся концерт,  присвячений цьому святу. . На свято прийшли не тільки мешканці Вигоди, але й люди з тимчасово окупованих територій.


 


  




Немає коментарів:

Дописати коментар