27 березня 2019 р.

Книга про наболіле

Сьогодні ми  представляєм нашим читачам особливу книгу. Вона про наболіле  про те, що зараз повинно хвилювати кожного з нас.  Тож знайомтесь
 
Волонтери. Мобілізація добра [Текст] / С. Жадан, М. Кідрук, , І.Карпа,  І. Роздобудько та ін.  Харків: «Клуб сімейного дозвілля», 2017 .– 256с.
В цю книга увійшли твори молодих українських авторів таких як:  Сергій Жадан,   Ірена Карпа,   Андрій Любка, Гаська Шиян,  Ірина Славінська,  Лариса Денисенко,  Максим Кідрук, Катерина Бабкіна,  Ірен Роздобудько, Галина Вдовиченко.
Це збірка  одночасно моторошних і оптимістичних історій.   Так багато різних історій про таких різних людей. Історій, написаних різними авторами і абсолютно по-різному, але всі такі зворушливі і душевні.
Що ж об'єднує цих таких різних людей? Що об'єднує Світлану (денно і нощно чергують в госпіталі), дівчинку без імені, яка в'язала светрики пінгвінам, подружжя Марину і Артема, кримчанку Тамілу і десятки, сотні інших ...
А об'єднує їх бажання і готовність ділитися. Ділитися часом, грошима, речами, душевним теплом з іншими, з тими, кому зараз важче, ніж їм. З тими, хто не зможе вижити без їх допомоги. Навіщо їм це? Може, вони дійсно прагматики? Які "виплачують кредит за життя". Або, може, це щось інше?  У чому феномен волонтерства?


Немає коментарів:

Дописати коментар