27 квітня 2023 р.

Нова книга з історії

     Невелике селище Вигода в передгір’ях Карпат. З давніх часів тут була налагоджена обробка деревини.  Працювали тартаки і деревообробні цехи. Змінювалися часи,  виникали нові технології. В кінці 60-х років розпочалися  проектно-пошукові роботи щодо будівництва заводу ДВП у Вигоді. У 1972 році завод було запущено, 5 листопада виготовили першу плиту ДВП.

      2022 року завод відзначив 50- річний ювілей. З нагоди цієї дати було видано книгу «Історія в спогадах». Це розповідь про людей, які присвятили своє життя роботі на цьому заводі: про директорів та інженерів, про енергетиків та слюсарів, про будівельників та лаборантів, про водіїв та верстатників. Книга складається з розповідей цих людей, містить фотографії різних років.

         Цю книгу нашій бібліотеці було люб’язно подаровано прес-секретарем заводу Світланою Ябчаник. Ми щиро вдячні п. Світлані за цей подарунок.

         Пропонуємо цю книгу нашим читачам, а особливо тим, хто цікавиться історією рідного селища та тим, хто працював на ДВП та творив історію цього підприємства.  

 

 







Немає коментарів:

Дописати коментар