4 липня 2022 р.

Деніел Кіз Доторк. Відгук про прочитане.


Барні і Карен Старк живуть у невеликому містечку. Одружилися вони кілька років тому. Особисте життя в них складається не дуже вдало. Карен мріє стати матірю, але поки що ці плани не справджуються. Жінка засмучена, бо боїться, що чоловік її через це покине. А Барні дратує її постійно поганий настрій. Та одного разу їх спіткала набагато більша біда. На роботі Барні отримує частку радіоактивного забруднення. Радіоактивний пил збирають з їхнього будинку, одягу, тіла. Зясовують  з ким вони спілкувалися останніми днями. Проводиться дезактивація в будинках їхніх родичів та знайомих. Подружжю Старків починають погрожувати і вимагають покинути місто.

         У такий нелегкий час Карен дізнається, що вона вагітна. Жінка у розпачі. Що робити: перервати таку давно бажану вагітність чи очікувати невідомо яких наслідків? Стосунки подружжя стають щораз гіршими. Чим же закінчаться випробування. Чи повернуться герої до нормального життя. Чи порозуміються з родиною та сусідами.?

         На всі ці питання ви знайдете відповідь прочитавши цю книгу. Хто вже знайомий з творчістю Деніела Кіза знає, що читання його книг, заняття не з легких. Це далеко не розважальна література. А шанувальників автора чекають нові враження від цього психологічного роману.  


Немає коментарів:

Дописати коментар