3 липня 2020 р.

Книжкові новинки липня 2020


Період відпусток у розпалі. А це означає, що хтось уже кілька днів чи тижнів блаженно підставляє своє тіло і мозок літньому сонцю та вітру і вже перечитав усе заплановане, а хтось щойно вийшов з офісу і роззирається: що б таке почитати, як підібрати книги для читання під час літнього відпочинку, на які ресурси краще звернути увагу? В цьому Вигодська публічна центральна селищна бібліотека з задоволенням вам допоможе.
Сьогодні книжкові полиці нашої бібліотеки поповнилися новими книгами. До вашої уваги представлені найрізноманітніші книги: біографія відомого футболіста Мессі зацікавить шанувальників футболу. Шанувальникам мистецтва буде цікаво ознайомитися з книгами Майлза Юнгера «Пікассо: живопис, що шокував світ», також книга Джорджа Роддама «Це – Ван Гог» - оригінальний белетристичний життєпис двох відомих  художників ХХ століття.  Для любителів історії будуть цікавими книги Ю. Сороки «100 важливих подій історії України», Юрій Громенко «250 років фальші: російські міфи  історії Криму» та багато інших.
Художня література  припаде кожному до душі, оскільки тут можна знайти як  романи про кохання  магію, фентезі, фантастика, жахи, детективи. Серед авторів: Василь Шкляр, Володимир Лис, Ліна Костенко, Андрій Кокотюха. Король жаху неперевершений Стівен Кінг та його роман «Кладовище домашніх тварин». Неперевершений майстер детективу Ю. Несбьо та його роман «Макбет».
То ж приємного нам всім читання
 




 

Немає коментарів:

Дописати коментар