8 жовтня 2019 р.

Неголосні молитви Клавдії Дмитрів

 

У неділю 6 жовтня у приміщенні Будинку культури   смт. Вигода відбулася  зустріч  із поетесою Клавдією Дмитрів , яка презентувала   свою книгу «Неголосні молитви».- вірші про майдан та війну.
Клавдія Миколаївна народилась в селі Слобода - Болехівська за фахом вчитель початкових класів та практичний психолог. Педагогічну освіту здобула в пед. училищі потів економіко гуманітарний інститут та в міжнародна педагогічна академія. Із 1993 року працювала вчителем початкових класів в Долинській ЗОШ №5 . А із 2010 року проживає в місті Києві де і продовжую свою педагогічну діяльність.
Писати почала ще з ранніх літ. Біль за Україну, страждання та стогін синів, плач та молитви матерів поетеса виливати в свої вірші, тут пережито біль, тугу та жагу до життя героїв, патріотизм, виклик та молитви. Майдан, Небесна сотня - події,які не залишали жодного  українця байдужим, де полягло багато молодих та   безневинних, які  так хотіли жити.
АТО . Війна. Минуло 5 років від подій на майдані, які назавжди змінили країну. Роки важких втрат, болю та випробувань , подій які залишили в минулому мирне життя. Сотні і навіть тисячі матерів не дочекалися додому своїх синів, дружини-чоловіків а діти-батьків.
Збірка вийшла нещодавно і найперше автор презентує її тут у нас на своїй Батьківщині.  На презентації були присутні бібліотекарі Вигодської ОТГ, читачі та любителі поезії. Авторка відповіла на питання читачів і подарувала свої книги з автографом.

 





 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар