28 травня 2013 р.

Хай дух Шевченка об'єднає нас

 

З метою популяризації багатогранного  високохудожнього таланту Т. Г. Шевченка, творчість якого стала вершиною досягнень української літератури XIX ст. та з нагоди відзначення 200-ліття від дня його народження    у селищі  був проведений  літературно-мистецький вечір  «Шевченко-наша слава світова", який проходив у рамках акції "Хай дух Шевченка об"єднає нас".
Щоб привернути  увагу до творчого доробку Кобзаря,сприяти залученню до читання, розвитку просвітницької діяльності  ,активізувати роботу бібліотеки   з популяризації творчості Тараса  Григоровича Шевченка, підвищення інтересу до великого українського поета,  виховати у читачів патріотичні почуття через вивчення творчості поета, виховання поваги до української культури та мови, Вигодська селищна та Вигодська дитяча бібліотеки організували книжкову виставку кобзарів  «З Шевченком у серці».
   Вигодська селищна бібліотека прийняла участь у літературно-музичній композиції  «Стежками долі Шевченка», яку представив Вигодський Народний театр. Ми в театралізованій формі розкрили життєвий шлях поета. 
 

 

 
 







Немає коментарів:

Дописати коментар