6 грудня 2023 р.

6 грудня - День Збройних сил України


 Збройним Силам України – 32 роки! Щиро вітаємо  кожного, хто носить горде звання військового й день у день, час у час, нога в ногу крокує поруч із незалежністю нашої славної неньки України.

Ви – опора та захист нашої громади, наших мешканців і всієї країни! Завдяки українським військовим, завдяки добровольцям, які захищають нашу державу і її незалежність, Україна вистояла, стала сильною, відродила армію, зробила її потужною. Пишаємось і підтримуємо кожного військовослужбовця, ветерана і родини загиблих воїнів.

Дорогі захисники, бажаємо  вам міцного здоров’я, щоб жити у нашій прекрасній країні і відстоювати її цілісність та кордони.

За вашими плечима – ваші рідні та близькі, наші міста та села, наша держава і наші недоторкані кордони. І не дай Бог хтось посягне хоч на сантиметр до нашого кордону

Дякуємо захисникам України за готовність будь-якої хвилини захистити інтереси держави, за вірність військовому обов'язку, відважність та героїзм.  Вічна шана всім , хто віддав своє життя за Україну!

З Днем Збройних Сил! Зі святом, Герої!


  


  




Немає коментарів:

Дописати коментар