13 червня 2018 р.

Must have фана сучасної української літератури.

Макс Кідрук – (нар. 1 квітня 1984 року , Володимирець) — український письменник, мандрівник, колумніст  чоловічого журналу «XXL». Автор романів «Зазирни у мої сни», «Не озирайся і мовчи», «Жорстоке небо», «Твердиня», а також низки тревелогів. За освітою інженер-енергетик. Загалом побував більше ніж у 30 країнах, серед яких Танзанія, Мексика, Еквадор, Перу, Китай, Чилі, Бразилія, Ангола, Намібія, Нова Зеландія  та інші
  Сьогодні ми представляємо нашим читачам його роман «Зазирни у мої сни». Цей твір - це чудовий сучасний україномовний роман, який захоплює від першої сторінки. Його  хочеться "проковтнути" одразу. Ось тільки Кідрук не дає можливості своєму читачеві цього зробити, постійно відводячи основну сюжетну лінію десь убік – то в детальні спогади головної дійової особи Мирона Белінського про його життя (інколи аж занадто детальні описи)!, то ретельно розписуючи діалоги головних героїв. У випадку з образами і головними персонажами книги – автор як завжди на висоті. Кожен характер філігранно відточений авторським пером і чудово знаходить своє місце в книжці.
Автор докладає всіх зусиль, щоб книжка сприймалася як типовий американський трилер. Тут тобі і агенти ФБР, секретні лабораторії і неймовірні винаходи, що дозволяють читати думки.
Він  змушує кожного читача по своєму прожити разом із автором життєву історію героя, думати, зважувати, переоцінювати якісь свої потаємні думки і життєві цінності. Макс Кідрук виводить українську літературу на інший рівень сучасної світової літератури, де український роман обов'язково матиме своє гідне місце.
Кідрук - must have на книжковій поличці фана сучасної української літератури.
Тож приємного нам всім читання. 
 
 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар