4 квітня 2018 р.

Книга в стилі хорор

Українська література останніх десятиліть створена сучасними письменниками. Одним з письменників, які формують  її обличчя  є львіський письменних Андрій Процайло.
Він  народився  1975 року -  лауреат міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова - 2014" (друга премія). Народився в селі Липники на Львівщині. Закінчив Самбірське педагогічне училище, Львівський національний університет ім. Івана Франка, Львівський державний аграрний університет, Український Вільний Університет (Мюнхен, Німеччина). Мешкає у Львові. У видавництві "Фоліо" 2014 року вийшов друком роман письменника "Привид безрукого ката".
Сьогодні ми представляємо вам його роман «Мер сидить на смерті».   

 Процайло А. Я. Мер сидить на смерті [Текст]  : роман / А. Я. Процайло ; худож.-оформ. О. Д. Кононученко.- Харків: Фоліо, 2016. - 268 с. 



Мер Львова осідлав смерть і дійняв її до живого. Бо вона й гадки не мала ділитися своїми секретами. Хотіла взяти місто тихо і без проблем. Адже 15 квітня 2015 року - час змови! Місто Лева, стародавній прекрасний Львів, має померти - так вирішили привиди! Гіршої біди місто не знало від заснування. Чому його потайки від людей треба зтерти з лиця землі і хто в цьому винен - проблема не лишень українського красеня. Леву Безрукому знову доводиться рятувати світ. І це не перебільшення. Бо ціною тепер є не тільки звільнення однієї неприкаяної душі. На шальках терезів - свобода! Пітьма прагне раз і назавжди вкрасти в світу сонце!..

Немає коментарів:

Дописати коментар