20 листопада 2020 р.

«Уклонімось низько до землі тим, хто в серці буде вічно жити…»

 

Обирай Свободу рідному народу!

Обирай Свободу і добро ідей!

Обирай Свободу Заходу і Сходу,

Обирай Свободу для усіх людей!

 21 листопада ми відзначаємо День Гідності і Свободи. Цей день – символ боротьби і перемоги, символ єднання заради найвищих ідеалів цив ілізованого світу. Цій знаковій події присвячено онлайн захід «Ті, що спалахнули у небі зірками» (онлайн читання поезій про Майдан),  а також книжково – ілюстративну виставку «Революція Гідності та Свободи», яку  було організовано на абонементі центральної бібліотеки Вигодської ОТГ. Користувачі можуть ознайомитися з друкованими виданнями, представленими на даній експозиції.

Революція Гідності кардинально змінила напрямок розвитку держави та суспільства, згуртувала свідомих, зрілих громадян - справжніх патріотів Батьківщини. Але шанс на зміни дістався нам дорогою ціною - ціною людських втрат. Вічною раною на серці кожного українця буде пам'ять про героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, кожен з яких віддав за свої переконання найвищу ціну - власне життя.  

Ми закликаємо вас сьогодні згадати у ваших молитвах усіх тих, хто гуртує нас, дає нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

На небі спокій їх чекає вже;

І Вічна Пам`ять на землі настала.

За них ми Богу молимось лише,

Та промовляєм: Слава! Слава! Слава!    










Немає коментарів:

Дописати коментар